Camping Park

Prenočišča in kamp Park, Darja Povše s.p., Latkova vas 227, 3312 Prebold   
Pokličite nas: +(386) 41 472 496    GPS: 46° 15' 21.35" N 15° 5' 57.04" E

Camping


IŠČETE MIR, LEPO NARAVO IN ZASEBNOST >>> OBIŠČITE NAS!


KAMPIRAJTE TIK OB REKI SAVINJI V PREKRASNI MIRNI NARAVI
(le 250m od izvoza iz avtoceste LJ-MB Izvoz Šempeter-Prebold.)

V reki Savinji je možen ribolov, ob njej so urejene sprehajalne in kolesarske poti. V bližni okolici je nekaj igrišč (golf, košarka, odbojka), do bližnjega hribovja pa se lahko podate peš ali z avtomobili in nato pot nadaljujete peš (Hom, Gora Oljka, Mrzlica) Od kulturnih in naravnih znamenitosti sta nam bližnji jama pekel in rimska nekropola, ter muzej pivovarstva in hmeljarstva v 5km oddaljenem Žalcu in muzejska zbirka skozi čas v bližnjem Preboldu.

Kamp park se razprostira v osrednjem delu srednje savinjske doline ob reki Savinji s 25 kamping mesti in spada v kategorijo mali družinski kampi. Ugodna klima in travnata površina kampa omogočata prijetno preživljanje vaših počitnic. V kampu je vsa potrebna infrastuktura (elektrika, sanitarije, tuš s toplo solarno ogrevano vodo, pomivalnica posode, pralni stroj), ter brezplačno uporabo zunanjega kamina, hladillnika in WIFI-ja (brezžičnega interneta).

hero

kampiranje_šotori_camp_park

Šotori

Smo odlična lokacija tiste, ki brez šotora enostavno ne morejo, saj smo poskrbeli za ustrezno infrastukturo v sožitju z naravo.

Preberi več

prikolice

Prikolice

Smo odlična lokacija tiste, ki brez prikolice za kampiranje enostavno ne morejo, saj smo poskrbeli za dovolj sence v vročih poletnih dneh.

Preberi več

avtodomi

Avtodomi

Smo odlična lokacija tiste, ki brez avtodoma enostavno ne morejo, saj smo poskrbeli, da se boste pri nas počutili kot doma.

Preberi več

REZERVIRAJTE SI SVOJ KOŠČEK RAJA


Translate »